Ο Τζώρτζ Κλούνει θα γίνει 60 τον Μάιο, αλλά η ούτε εμφάνιση του, ούτε η ηλικία του, τον απασχολούν ιδιαίτερα.

Ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «AARP» και αποκαλύπτει ότι ποτέ του δεν φόρεσε μακιγιάζ.

«Δεν έχω φορέσει ποτέ μακιγιάζ στη ζωή μου», είπε. «Αν πρέπει να έχω ένα μαύρο μάτι, θα έχω ένα μαύρο μάτι, αλλά δεν είχα ποτέ χαρτί γύρω από το γιακά μου. Το έκανα όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, γιατί έκανα ό, τι μου είπαν όλοι»..

Αποκαλύπτει ακόμη ότι την εποχή του διαδικτύου και των mails, εκείνος προτιμά παραδοσιακά το γράψιμο. Γράφει ερωτικά γράμματα στην διάσημη σύζυγο του και τα αφήνει στην κρεβατοκάμαρα ή αλλού για να τα διαβάσει . Το ίδιο κάνει κι εκείνη…Ακόμη και στο lockdown,  «θα γράψουμε ο ένας τον άλλον γράμματα, πιθανότατα, μία ή περισσότερες φορές κάθε μήνα», λέει.

Είμαι πολύ πιστός στα γράμματα», είπε. «Έχω επιστολές από τον Paul Newman, τον Walter Cronkite, τον Gregory Peck.. Τους έβαλα στο σπίτι».

Είπε ότι με την Αμάλ ανταλλάσσουν τακτικά γράμματα,τα οποία στη συνέχεια τα κρατούν,  για να τα διαβάσουν μετά από χρόνια.

Επίσης γράφουν γράμματα για  να τα διαβάσουν κάποτε τα  παιδιά τους .Τα γράμματα αυτά , τα αποθηκεύουν , ώστε όταν έρθει η στιγμή να τα διαβάσουν τα παιδιά «να μάθουν πού βρισκόμασταν σε μια δεδομένη στιγμή  και τι συνέβαινε στον κόσμο και τι συνέβαινε στην οικογένειά μας και πόσο πολύ τους αγαπάμε».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε την γνωστή δικηγόρο το 2014 και μαζί έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδάκια, την Έλλα και τον Αλεξάντερ, 3 ετών.

Έχοντας περάσει από το Χόλιγουντ, ο Clooney λέει επίσης ότι “είναι ζωτικής σημασίας να πιστεύεις στον εαυτό σου σε ό, τι επιδιώκεις. «Νομίζω ότι το μόνο μάθημα ζωής είναι να ποντάρεις στον εαυτό σου”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook