Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Δίπλα στους πυρόπληκτους από τη Ρόδο (εικόνες&βιντεο)

Οι καταστροφικές φωτιές σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο έχουν δημιουργήσει ένα κύμα συμπαράστασης από όλους τους Έλληνες.
Εταιρίες, Οργανισμοί , μενονωμένα άτομα αλλά και πολλοί σελέμπριτς έχουν κινητοποιηθεί και βοηθούν τους πυρόπληκτους.
Ανάμεσα τους η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, οι οποίοι για επαγγελματικούς λόγους βρέθηκαν αυτ’ες τις ημέρες στη Ρόδο.
Οι πρώην Survivors, Μαριαλένα Ρουμελιώτη , προχώρησαν σε μία κίνηση ανθρωπιάς μαζί με τον Άγγελο Κατσιλιανό και τη Μαριάννα Λουκά που γνωρίσαμε από το Battle of the Couples.
Μέσα σε λίγες ώρες, και με τη βοήθεια του κόσμου – μικρών και μεγάλων-, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Άγγελος Κατσιλιανός και η Μαριάννα Λουκά συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον πύρινο εφιάλτη.
Στο σημείο βρέθηκαν, επίσης, ο Τριαντάφυλλος που έχει καταγωγή από τη Ρόδο και ο pr manager, Χάρης Σιανίδης.
Δείτε εικόνες και βίντεο:







credits: NDP και Tlife
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
- Κλέλια Ανδριολάτου: Σε καλοκαιρινό mood ποζάρει κάπου εξωτικά με το μαγιό της
- Λαύριο: Είχε αποπειραθεί να βιάσει και μια άλλη γυναίκα ο Τούρκος που κακοποίησε σεξουαλικά 50χρονη σε παραλία (βίντεο)
- Big Brother: Οι νεροκουβαλητές και η κόντρα για το διπλό κρεβάτι απόψε – Τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook