Μέσα σε λίγο καιρό αναρριχήθηκε στην κορυφή της χιπ χοπ μουσικής σκηνής, με κομμάτια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ο λόγος για τον Αμερικανό ράπερ Tyga τον οποίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live σε ένα εντυπωσιακό πάρτυ όσοι βρέθηκαν στο beach club restaurant SantAnna.

Εκεί ήταν και η κάμερα του Mykonos Live TV.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το διάσημο στέκι της Παράγκας ήταν γεμάτο από κόσμο και ειδικά από νεαρά κορίτσια που φορούσαν σέξυ μπικίνι και ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη! O 32χρονος Micheal Ray Nguyen Stevenson, γνωστός στο καλλιτεχνικό στερέωμα ως Tyga, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε το πλήθος που έσπευσε να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner είναι ο δημιουργός της επιτυχίας Ayy Macarena που παίχτηκε από όλους τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Άλλα μεγάλα hits του ράπερ από το Λος Άντζελες είναι το Taste που μετράει πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube, το Mamacita και το Go Loko. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως J Balvin, DJ Snake, G-Eazy, Chris Brown, Marshmello, Nicki Minaj, Drake και άλλους, ενώ στο Instagram αριθμεί 23 εκατομμύρια followers.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook