Ο Γιώργος Κακοσαίος, είναι ο ταλαντούχος γιός του Γιάννη Πλούταρχου, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Ο 21χρονος Γιώργος Κακοσαίος φέτος το καλοκαίρι ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο ενώ τον είδαμε και σε αρκετές εμφανίσεις δίπλα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Παρά το φορτωμένο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, βρήκε χρόνο και για διασκέδαση. Πρόσφατα συνοδευόμενος από ξανθιά καλλονή βρέθηκε στο Πεδίο του Άρεως στο θέατρο «Άλσος» και παρακολούθησε την παράσταση της Άννας Βίσση .

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως άλλωστε κάνει και ο πατέρας του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο Γιώργος Κακοσαίος και η όμορφη συνοδός του έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Λεπτομέρειες για τη σχέση που συνδέει τον νεαρό τραγουδιστή με την εντυπωσιακή συνοδό του, δεν γνωρίζουμε, ωστόσο φαίνεται πως χαίρονται τις στιγμές που περνούν μαζί.

Πάντως ο γιός του Γιάννη Πλούταρχου μέχρι πριν λίγο καιρό δήλωνε ελεύθερος αλλά μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν αν έχουμε να κάνουμε με νέα ρομαντική και υποσχόμενη γνωριμία…

Όσο για το πώς ασχολήθηκε με το τραγούδι και την μουσική ο νεαρός Κακοσαίος είχε πεί πρόσφατα:
«Πήρα την απόφαση όταν άρχισα να γράφω τα δικά μου τραγούδια και πήρα καλές κριτικές. Τότε το μυαλό μου άρχισε να διχάζεται. Τους γονείς μου τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία, τους το είπα και έπαθαν σοκ. Η μητέρα μου μου έλεγε για προτάσεις από ομάδες και μήπως να κάνω παράλληλα και τα δύο, αλλά εγώ είπα ότι θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι 100%.

Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα μου, δεν φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτόν τον χώρο, όπως όλοι και φαντάζομαι ότι ο χρόνος θα δείξει. Με τον πατέρα μου ερχόμαστε συνεχώς σε ρήξη για διάφορα τραγούδια. Αν δεν είχα την τύχη να είναι ο Γιάννης Πλούταρχος πατέρας μου, σίγουρα θα πήγαινα σε κάποιο talent show να δείξω τη δουλειά μου», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος.

Φωτογραφίες: Νdp

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook