Τσιτσιπάς: Αγαπάω τους πάντες – Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με μισεί
Στα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνον στα social media αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SBS Greek ο Στέφανος Τσιτσιπάς,
Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας, βρίσκεται στη Μελβούρνη για προετοιμασία ενόψει του ATP CUP και του Australian Open.
«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες» είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.
Στη συνέχεια, είπε ότι: «Γενικά μου αρέσει να προβάλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο. Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι».
Καταλήγοντας, ανέφερε: «Έτσι το βλέπω εγώ… Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής».
Ολες οι Ειδήσεις
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- To «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Μήνυμα του Πετρούνια μετά το ασημένιο στο Παγκόσμιο: Θα κάνω καιρό να κατέβω από το βάθρο και όταν το αποφασίσω εγώ
- Ασημένιος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής του Ρότερνταμ (βίντεο)
- ΑΕΚ – Παναιτωλικός 5-0: Εντυπωσιακή νίκη για την Ένωση στην Allwyn Arena – Ισοφάρισε το ιστορικό ρεκόρ των 31 αγώνων χωρίς ήττα
- Στο «μηδέν» Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός
- Ηρακλής – Κηφισιά 2-3: «Διπλό» στο Καυτανζόγλειο και προσπέραση στη βαθμολογία της Super League
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook