Στο πένθος έχουν βυθιστεί ο μουσικός κόσμος αλλά και οι θαυμαστές του Mad Clip από τον ξαφνικό θάνατο του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τραγική φιγούρα η σύντροφος του Άννα Μαρία Ηλιάδου με την οποία ο τράπερ Mad Clip, είχε πρόσφατα σχέση και όλοι έκαναν λόγο για ένα ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Η 20χρονη καλλονή Άννα Μαρία Ηλιάδου, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας GNTM, φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση για το θάνατο του αγαπημένου της.

Ο Madclip και η νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου,, έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και πριν από λίγες ημέρες είχαν αναρτήσει κοινά τους  στιγμιότυτα στα stories τους στο Instagram.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία που απαθανάτισε θαμώνας του κλαμπ, στο οποίο βρέθηκε το ζευγάρι.

Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα κυκλοφόρησε και το πρώτο βίντεο με τους δύο τους σε τρυφερές στιγμές.

Ο αναπάντεχος θάνατος του τράπερ έχει βυθίσει στο πένθος την Άννα Μαρία Ηλιάδου, που θα πρέπει τώρα με τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών να διαχειριστεί το πένθος της…

Λίγα λόγια για  τον Mad Clip

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Από τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες του ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook