Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό.

“Δεν φέρω ευθύνη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό” παραδέχθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου , όταν ρωτληθηκε για τον Μάριο Χεζόνια.

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, , στη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΙ .

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την ανανεωμένη της ομάδα, τις απαιτήσεις του καθημερινού αλλά και τον… Μάριο Χεζόνια!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Μαλέκου τόνισε με χαμόγελο πως «είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Όταν, δε, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για τον Μάριο Χεζόνια και την πολυσυζητημένη απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, εκείνη αποκρίθηκε πως «δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι».

Μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου επειδή κάποιοι μου το χρεώνουν ως ψεγάδι». είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook