Άγνωστες πτυχές από την προσωπική ζωή του Mad Clip, βλέπουν το φώς της δημοσιότητας λίγα εικοσιτετράωρα από το θάνατο του.

Μετά τα σπαρακτικά αποχαιρετηστήρια μηνύματα της πρώην αγαπημένης του Mad Clip, Αρετής, με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση αλλά και της νικήτριας του GNTM, Άννας – Μαρία Ηλιάδου, μια τρίτη κοπέλα παρουσιάζεται ως σύντροφος του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Πρόκειται για το μοντέλο Κατερίνα Ψύχου η οποία φέρεται να τον περίμενε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος και η οποία αμέσως μετά ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία την οποία όμως διέγραψε λίγο αργότερα, για άγνωστους λόγους.

Δείτε τους μαζί στο στιγμιότυπο που εξαφανίστηκε από τα social media:

Στην πρώτη της ανάρτηση για τον χαμό του Mad Clip προχώρησε μετά το θάνατο του η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Η φημολογούμενη σύντροφος του σπαράζει με το μήνυμα της.

Η Άννα Μαρία συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Rip MAD. Τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, να προσέχετε πολύ».

Φήμες πάντως ήθελαν τον Mad Clip να είχε χωρίσει από την Άννα – Μαρία Ηλιάδου, με άτομα του περιβάλλοντός του να υποστηρίζουν πως ο ίδιος ήταν ζήτημα χρόνου να ξαναγίνει ζευγάρι με την επί 4 χρόνια αγαπημένη του, Αρετή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook