Ανείπωτη η θλίψη για το θάνατο του Mad Clip, ενώ συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο.

Λίγες ώρες όμως πριν την κηδεία του Mad Clip ο παππούς του δίνει νέα διάσταση στις συνθήκες του τροχαίου.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς, έτρεχε σε αγώνες», είπε ο παππούς του άτυχου τραγουδιστή , την ώρα που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο παππούς του δημοφιλούς τραγουδιστή τόνισε πως ο ίδιος πιστεύει ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού του.

Ο παππούς του τράπερ μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Παντού», το μεσημέρι της Δευτέρας, δήλωσε πως θεωρεί ότι ο θάνατος του εγγονού του δεν οφείλεται σε λάθος του, αλλά μπορεί να υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

«Ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πιστεύω ότι το ατύχημα δεν ήταν από λάθος του εγγονού μου, διότι ήταν από τους καλούς οδηγούς. Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Όσον αφορά τον εγγονό μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο παππούς του Mad Clip , ο οποίος  πήγε και στο σημείο του τροχαίου:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook