Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για την κακή σχέση με τους γονείς του, αλλά και το Survivor.

«Στο Survivor είχα ειδική μεταχείριση από την παραγωγή και μου άφησαν τα σκουλαρίκια μου και το δαχτυλίδι του παππού μου», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ απαντώντας σε σχόλιο για τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές του επιλογές και κατά πόσο αυτές δηλώνουν την πίστη του, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε ότι «Δεν πιστεύω στις θρησκείες. Είμαι μαθητής της Καμπάλα. Όσοι στρέφονται σε τέτοια πράγματα πάνε για να ισορροπήσουν τον εαυτό τους. Είχα κάνει ήδη πολλή δουλειά, πήγαινα από μικρός σε ψυχίατρο».

Ο ίδιος μίλησε και για τη δύσκολη σχέση του με τους γονείς του.

«Δεν νομίζω ότι οι γονείς μου ανησυχούσαν όταν ήμουν στο Survivor. Άκουσα ότι μου έριχναν και ένα μικρό “θάψιμο”, έλεγαν ότι δεν ήμουν αρκετά καλός. Δε μιλάω με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου σταμάτησε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι, γιατί είχα δώσει κάποιες συνεντεύξεις και είχα πει ότι δεν ήταν καλός πατέρας. Η μάνα μου ήταν απούσα. Στο Survivor μου έλειψαν πράγματα, οι αδερφές μου, η σχέση μου, αλλά όχι οι γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Κατά τη διάρκεια του Survivor έχω κλέψει πολλά πράγματα, από σκουπίδια, από καλύβες, έχω ξηλώσει παράθυρα», σημειώνοντας ότι «Δεν ήμουν ο εαυτός μου».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι επιτέλους είναι online το e-shop του, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις δημιουργίες του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook