Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother έχει ήδη αρχίσει στον ΣΚΑΙ και στην επικαιρότητα έχουν βρεθεί και οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού.

Ένας πρώην παίκτης του Big Brother μα εξέπληξε μάλιστα με κάποιες αλλαγές που σκέφτεται να κάνει στην καριέρα του…

Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN, ο οποίος αποκάλυψε  ότι του έγινε πρόταση να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου για ενήλικες.

“Πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό” είπε ο πρώην παίκτης του Big Broher.

Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του ο Νικόλας Παπασταύρος δεν είναι αρνητικός στην ιδέα να συμμετάσχει σε νέο ρόλο πικάντικο μετά την πρόταση που δέχτηκε από τους παραγωγούς ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Όπως είπε συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Big Brother : «Έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό».

Βέβαια από τις ερωτήσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι σχετικές με το ριάλιτι του ΣΚΑΙ που είναι σε εξέλιξη.
Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι ο Νικόλας Παπαπαύλου δήλωσε πως «θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον».


«Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook