Περίπου 1,5 μήνας έχει περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία προσπαθούν να μάθουν να ζουν με την απώλεια...

Η Άντζελα Γκερέκου χρειάστηκε χρόνο για να συνέλθει και για αυτό σταμάτησε για λίγο από τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο ΜΕGΑ.

Σε συνεννόηση πάντα με τον σκηνοθέτη Aντρέα Γεωργίου, η Αντζελα Γκερέκου θα επιστρέψει κανονικά στη σειρά του ΜΕGΑ. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Η Άντζελα Γκερέκου δεν βρέθηκε ούτε στην εκδήλωση πριν από την πρεμιέρα της σειράς, κάτι που συζητήθηκε.. Η απουσία της ερμηνεύθηκε ως ακόμα ένα δείγμα της αγάπης και του σεβασμού προς το πρόσωπο του Τόλη Βοσκόπουλου. Για αυτό και επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Η Άντζελα Γκερέκου με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, θέλησε να της ευχηθεί με μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία ράγισε καρδιές.

«20 ,,,λατρεμενα χρονια Μαζι σου!Η πιο ευτυχισμενη στιγμη της Ζωης μας, οταν ηρθες στην Ζωή μας!!!!.Χρονια. σου Πολλα, Χρονια Καλα ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ μας. Να εισαι παντα ο υπεροχος εαυτος σου κ να εργαζεσαι με παθος κ αληθεια για τα ονειρα σου οπως εσυ ξερεις…ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook