Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής ήταν κολλητοί φίλοι στο Survivor.

Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα είχε αποκαλέσει «αδελφό» τον James Καφετζή, όταν εκείνος είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» της Ελένης Τσολάκη για τη σχέση του με τον James Καφετζή αλλά και την Άννα Μαρία Βέλλη, καθώς οι τρείς του είχαν έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του Survivor.

«Είδα ότι ο James Καφετζής θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε κάποιο ριάλιτι”, σχολίασε αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές του James Καφετζή.

Όσο για τη σχέση που έχει ο Νίκος Μπάρτζης με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, να θυμίσουμε ότι οι τρείς τους είχαν κάνει κοινές διακοπές στη Ρόδο.

Ο Νίκος Μπάρτζης ρωτήθηκε και για το ποια είναι τώρα η σχέση τους.

«Είναι καλοκαίρι και ο καθένας έχει τις δουλειές του. Περισσότερο συναντιέμαι με την Άννα Μαρία, λόγω ότι είμαστε δίπλα, Αθήνα – Βραχάτι. O James είναι στη Ρόδο, δε τα λέμε τόσο πολύ. Μιλάμε λίγο στο τηλέφωνο. Μέχρι εκεί. Τώρα τον χειμώνα λογικά θα ξαναενωθούμε», λέει ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είδα ότι ο James Καφετζής θα είναι και στο Just the 2 of us. Εγώ σαν Νίκος δε θα ξαναέμπαινα αμέσως σε κάποιο ριάλιτι. Εμένα δε μου έκαναν αντίστοιχη πρόταση.

Η ταξιδιωτική εκπομπή από όσο ξέρω ναυάγησε. Μείναμε στα ραντεβού, στο μπάτζετ και το αφήσαμε εκεί. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook