Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM.

Το μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κάθισε χθες στη θέση της στην κριτική επιτροπή στην πρεμιέρα του GNTM στο πλευρό των Άγγελου Μπράτη, Δημήτρη Σκουλού και Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όμως δεν συγκέντρωσε και τις καλύτερες εντυπώσεις…

Το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, που μένει μόνιμα στην Αμερική, μπήκε πολύ δυναμικά σε αυτόν τον 4ο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και έκανε raise στα αγγλικά που πετούσε κατά καιρούς η Βίκυ Καγιά.

Για την ακρίβεια, στην εισαγωγική της σύσταση προς το κοινό, για κάθε 2 λέξεις που έλεγε, πέταγε και μια αγγλική, γεγονός που στάθηκε αφορμή για πολλά σχόλια.

Κάπως έτσι «πήρε φωτιά» το Twitter και η Ισμήνη Παπαβάσοπούλου μονοπώλησε τα σχόλια , με κάποιους να ζητάνε πίσω τη Βίκυ Καγιά και άλλους να της λένε «πήγαινε πίσω στο Λος Άντζελες», που όπως είπε ζει τον περισσότερο καιρό.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή και γι αυτό που είπε στους κριτές όταν τη ρώτησαν αν είναι καλά και εκείνη απάντησε «ναι, αν σκεφτείτε ότι χτες ήμουν στο Λος Άντζελες και σήμερα εδώ». Σαν να λέμε «χθες ήμουν στα σαλόνια και σήμερα στα αλώνια του GNTM 4, τι ντεκαντάνς Θεέ μου».

Και ιδού τα σχόλια που έγιναν στο Twitter προκαλώντας πολύ γέλιο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook