Η Δέσποινα Βανδή αυτό τον καιρό εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία σε νυχτερινό μαγαζί στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και αποκαλυπτική στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση σε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια φωτογράφισης που έκανε στην Κύπρο.

Μία από τις ερωτήσεις που της έγιναν ήταν και τα δάκρυα συγκίνησης που είδαμε το καλοκαίρι στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», ενώ τραγουδούσε την επιτυχία της «Μέχρι Μάη μήνα». Τότε είχε γραφτεί ευρέως ότι η Δέσποινα Βανδή είχε κλάψει για τον Ντέμη Νικοαίδη και τον χωρισμό της που ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά.

Στην εκπομπή του ALPHA η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να απαντήσει παραδεχόμενη ότι συγκινήθηκε και εξήγησε: «Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές και μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό. Χρόνια συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, τα τραγούδια, οι στίχοι… Μη νομίζετε, τα βιώματα μας τραγουδάμε”, αφήνοντας ανοικτό το αν έκλαψε για τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Μίλησε όμως και για τη συμμετοχή της στο J2US:

«Δεν είναι ότι ψάχνουμε το επόμενο μεγάλο ταλέντο, επί της ουσίας αυτό που κάνουμε είναι να ψυχαγωγούμε τον κόσμο όμορφα. Το διασκεδάζουμε. Ασφαλώς πρέπει να πεις τη γνώμη σου, δε θα είναι πάντα θεάρεστη, αλλά όταν πεις τη γνώμη σου με ευγένεια, όλα βαίνουν καλώς» είπε η Δέσποινα Βανδή για το J2US.

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ, είχα κλείσει να πάω διακοπές στη Νότια Εύβοια και δεν τις ακύρωσα. Τη δεύτερη μέρα που ήμουν εκεί, μάλιστα, ξέσπασαν κάποιες φωτιές δίπλα μας. Μου τηλεφώνησε η κόρη μου, που ήταν στο Ρέθυμνο και θα ερχόταν σε δυο μέρες, να με ρωτήσει αν ήμουν σίγουρη πως θέλω να είμαι εκεί και της απάντησα να έρθει και θα περάσουμε ωραία» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook