Mέσα στα συντρίμια της Πόρσε βρέθηκε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του Mad Clip

Ο σταυρός του Mad Clip, αξίας άνω των 30.000 ευρώ βρέθηκε μέσα στα συντρίμια του αυτοκινήτου 18 μέρες μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του τράπερ.

Ο παππούς του Mad Clip είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι ο σταυρός και το κινητό του αγαπημένου τραγουδιστή δεν είχαν βρεθεί.

Σήμερα ωστόσο όπως ειπώθηκε στην εκπομπή T-live της Τατιάνας Στραφανίδου στον Alpha ο Παναγιώτης Μαδιάς,τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του τράπερ είπε ότι ο σταυρός και το κινητό «βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας»

Νωρίτερα, έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα, όπου βρίσκεται η Porsche του τράπερ. Εκεί βρισκόταν ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει ο πατέρας του Mad Clip, κ. Παναγιώτης Μαδιάς, αλλά και ειδικοί της Τροχαίας.

Όπως είπε ο κ. Μαδιάς στην Τατιάνα Στεφανίδου «ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει».

Στο T-live προβλήθηκαν οι πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο του Mad Clip, μετά το τροχαίο. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, υπάρχει αδιανόητη ζημιά στο όχημα το οποίο είχε υλικά κατασκευής που αντέχουν σε γερές προσκρούσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook