Η Σταματίνα Μυτιληναίου προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνιση της στο GNTM

Η 27χρονη Σταματίνα Μυτιληναίου είναι Σπαρτιάτισσα, μητέρα δύο παιδιών δηλώνει αποφασισμένη να κερδίσει στο GNTM .

Το plus size μοντέλο με το που πάτησε το πόδι της στην αίθουσα των auditions, έκλεψε τα βλέμματα των κριτών, με τον Δημήτρη Σκουλό να αναφωνεί «Τι μπόμπα είσαι εσύ!».

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι είναι μαμά δύο παιδιών και παντρεμένη.

Η 27χρονη με το που πάτησε το πόδι της στην αίθουσα των auditions, έκλεψε τα βλέμματα των κριτών, με τον Δημήτρη Σκουλό να αναφωνεί «Τι μπόμπα είσαι εσύ!».

Η Σταματίνα αποκάλυψε ότι είναι μαμά δύο παιδιών και παντρεμένη.

Η ίδια θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM έχοντας τακτοποιήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά την οικογένειά της για να ζήσει το όνειρό της.

Όπως είπε  τα τελευταία έξι χρόνια είναι «εσώκλειστη» λόγω του ότι έγινε μητέρα έχει κάνει λίγες δουλειές και δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να βρει ξανά τη γυναίκα μέσα της.

«Δουλειές πώς βρίσκεις;» την ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός και εκείνη αποκρίθηκε πως ο άντρας της έχει γραφείο και εκεί γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Οι τέσσερις κριτές της ζήτησαν να βάλει μαγιό για να μπορέσουν να έχουν ολοκληρωμένη άποψη.

Η Σταματίνα έβαλε το μαγιό της και εμφανίστηκε ξανά στους κριτέςΑφού έκανε μερικές πόζες στους κριτές η Ζενεβιέβ Μαζαρί της τόνισε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί της και ψήφισε θετικά. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ψήφισε αρνητικά, ο Δημήτρης Σκουλός θετικά και ο Άγγελος Μπράτης της είπε ότι θαυμάζει την αυτοπεποίθηση της αλλά ψήφισε αρνητικά καθώς είναι ηθοποιός και μπορεί να παίξει όποιο ρόλο θέλει, αλλά δεν είδε το μοντέλο σε εκείνη. «Δεν μπορώ να σε φανταστώ κάπου» της είπε.

Η Σταματίνα Μυτιληναίου στεναχωρήθηκε στο άκουσμα αυτό και ρώτησε αν κάποιος θέλει να της δώσει την wild card. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και η 27χρονη ηθοποιός με βουρκωμένα μάτια γύρισε για να αποχωρήσει από το πλατό.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός την φώναξε και της είπε: «Επειδή εγώ είμαι Δημήτρης και όχι Δημητράκης, παίρνεις την wild card μου» και έτσι η ηθοποιός πέρασε ανακουφισμένη στην επόμενη φάση και η συνέχεια θα δείξει αν θα τα καταφέρει όπως ονειρεύεται…

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook