Νέα κόντρα στα τηλεοπτικά δρώμενα με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” άφησε να εννοηθεί ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο και τη θέση της να παίρνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημειώνει.

Με αφορμή αυτό το ρεπορτάζ η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε την εκπομπή της Love it στο ΣΚΑΙ έξαλλη με την Κατερίνα Κανούργιου.

«Συγκρίνουμε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη;», «Να μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα», «Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες της που ακούστηκαν από το στόμα της Ιωάννας Μαλέσκου στην έναρξη του Love it.

Αφού καλωσόρισε την Ελένη Καρποντίνη, συνεργάτιδα της εκπομπής Όλα Γκουντ, η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της:

«Παρακολουθούσαμε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έλεγαν αλλαγές. Έρχεται το Όλα Γκουντ καθημερινά, εμείς θα πάμε Σαββατοκύριακο. Σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και για σένα Ιωάννα. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζει κάποιος μία εκπομπή που παίζει απέναντι. Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ. η Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ» είπε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σημείωσε: «Μου συγκρίνεις τώρα την Μενεγάκη με την Καινούργιου; Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό για την Κατερίνα. Νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις…

Φυσικά και οι χρήστες του του twitter δεν έμειναν αμέτοχοι , όπως θα δείτε στα σχόλια τους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook