O Γιώργος Γεροντιδάκης , ο τηλεοπτικός «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες» βρήκε τον έρωτα στο πλατό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον Μελέτη στο σίριαλ «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 ζεί ένα δυνατό έρωτα , όπως γράφει η RealLife με την Άσπα Κωνσταντοπούλου, η οποία εργάζεται ως make up artist στη δραματική σειρά.


Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο όπως γράφει η εφημερίδα η σχέση τους μετρά περίπου ένα χρόνο.

Το φετινό καλοκαίρι, ο τηλεοπτικός Μελέτης και η γνωστή make up artist ταξίδεψαν μαζί στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, όπου και πέρασαν μέρος των διακοπών τους.

Μετά από 15 περίπου μέρες ξεγνοιασιάς, το ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ANT1.

Στα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» θα δούμε τον Μελέτη (που τον υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης) να έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, Ανέτ και τη φυγή της Πηνελόπης, ο Μελέτης νιώθει ότι έχει χαθεί το σύμπαν. Το σκηνικό όμως αλλάζει  στο Διαφάνι το οποίο κατά την περίοδο της δικτατορίας υποδέχεται νέους κατοίκους.

Η συνέχεια στην μικρή οθόνη με την αποψινή πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook