Ενοχλημένη η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν είμαι η πρώην φίλη της Τούνη»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου εξήγησε τι είναι αυτό που την ενοχλεί όταν την αυτοπροσδιορίζουν ως πρώην φίλη της Ιωάννας Τούνη.
Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν κολλητές φίλες αλλά και συνεταίροι στην επιχείρηση ρούχων της Ιωάννας στη Θεσσαλονίκη.
Η Θεσσαλονικιά influencer και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά από μια παρεξήγηση τράβηξαν χωριστούς δρόμους και πλέον δεν είναι φίλες.
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Open Weekend και εξήγησε τι την ενοχλεί.
Όπως είπε ο κόσμος συνεχίζει να τη προσδιορίζει ως «η πρώην φίλη της Τούνη» κάτι που την ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς έχει ξεχωριστή προσωπικότητα.
«Είναι κάτι που δεν μου αρέσει γιατί είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου έχω την προσωπικότητα μου και βγήκαμε από το ίδιο παιχνίδι. Το ότι η Ιωάννα έχει περισσότερους followers και περισσότερη απήχηση γούστο της και καπέλο της, μπράβο της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και εγώ δεν είμαι η Βρισηίδα που έχω την δικιά μου απήχηση και την δική μου προσωπικότητα.
Αυτό να σταματήσει κάποια στιγμή γιατί έχω δική μου προσωπικότητα και είμαι η Βρισηίδα Ανδριώτου που έχω κάνει τόσα πράγματα στην ζωή μου και συνεχίζω να κάνω. Σίγουρα είναι ένας τίτλος για τα κλικς γιατί έχει απήχηση η Ιωάννα, πουλάει η Ιωάννα και είναι λογικό. Αλλά μειώνει έτσι εμένα που έχω προσωπικότητα και την δείχνω κάθε μέρα στο Instagram και στην ζωή μου», δήλωσε το μοντέλο ξεκαθαρίζοντας ότι δε θέλει άλλο να τη συσχετίζουν με τη πρώην φίλη της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων στις 16/12, ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού
- Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Τα στοιχεία που «έκαψαν τον ανιψιό, ο γιός του γνωστού επιχειρηματία που καταζητείται και δύο νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών
- Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Άντεξαν» οι Αρκάδες και πήραν την ισοπαλία
- Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει μελομακάρονα
- Νίκος Μουτσινάς: Τέσσερα χρόνια προσπαθούσα να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά το κεφάλαιο έκλεισε (βίντεο)
- «Ζω Καλά»: Καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου – Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11.30, στον ΣΚΑΪ
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Οι γυναίκες που γνώρισα στην Ελλάδα είναι συναρπαστικές»
- Ρομαντικό ενσταντανέ δίπλα στη θάλασσα για για Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντή Καραναστάση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook