Αυστηρή ήταν η κριτική της Δέσποινας Βανδή στη Super Kiki και τον Γιώργο Βελισσάρηγια την εμφάνιση τους στη σκηνή του J2US.

Η Super Kiki και ο Γιώργος Βελισσάρης στο χτεσινό J2US, ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Βαλ’ το τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η γνωστή influencer και ο τραγουδιστής που έχουν ξεχωρίσει από την αρχή για το χιούμορ και την ενέργεια τους, φαίνεται ότι δεν τα πήγαν και τόσο καλά το βράδυ του Σαββάτου.

Και τα δύο μέλη του ντουέτου ήταν εκτός ρυθμού, εκτός τόνου ενώ φάνηκαν να χάνουν ακόμα και τις νότες της μουσικής πάνω στις οποίες έπρεπε να τραγουδήσουν τους στίχους.

Μετά την εμφάνιση τους η Δέσποινα Βανδή δεν τους χαρίστηκε το αντίθετο μάλιστα τους «κατσάδιασε», απευθυνόμενη κυρίως στον επαγγελματία του ντουέτου τον Γιώργο Βελισσάρη:

«Γιώργο μου ήταν σαν κόουτς η Κική. Πώς χάθηκες εσύ σαν επαγγελματίας τραγουδιστής; Και δε χάθηκες μόνο στο κουπλέ, ήταν σα να κοιτούσες την Κική για να σε σώσει. […] Ήταν καλύτερο από την προηγούμενη φορά αλλά δεν ήταν καλό… Γιώργο μου ξέρεις τι μου φάνηκε; Σαν να μην το μελέτησες ρε φίλε. Δεν ήταν τόσο δύσκολη η διαμοίραση του τραγουδιού. Θα έπρεπε να το προσπαθήσετε περισσότερο. Να μην παίρνουμε τα πάντα ελαφρά τη καρδία. Σας συμπαθώ πραγματικά και πιστεύω ότι είσαι πολύ σπουδαίος τραγουδιστής Γιώργο, θέλω να δω ότι πραγματικά το προσπαθείτε κάτι όταν σας ανατίθεται».

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου είχε αντίθετη άποψη. «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν είναι σοβαροφανείς. Μου αρέσει το χιούμορ σας. Εγώ είδα δύο ανθρώπους που τους άρεσε να εκτεθούν. Εμένα μου δίνει ασφάλεια που σας αρέσει η σκηνή. Δεν ήταν η καλύτερή σας φορά».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook