Η Σύλια Καραμολέγκου, ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του «Big Brother»

Η Instagrammer & TikToker Σύλια καραμολέγκου, ήταν ανάμεσα στους 7 προς αποχώρηση παίκτες και το τηλεοπτικό κοινό της έδειξε την πόρτα εξόδου από το «Big Brother».

Ωστόσο όλα καλά για την Σύλια Καραμολέγκου, η οποία επιστρέφοντας στην κανονική της ζωή είναι φούλ ερωτευμένη με σύντροφό της, Κωνσταντίνο, με τον οποίο είναι και πάλι μαζί, , παρότι μέσα στο σπίτι του «Big Brother» ήρθε κοντά με τον Στηβ Μιλάτο.

«Με τον σύντροφό μου μιλήσαμε, ενοχλήθηκε, παρόλα αυτά ποτέ δεν αμφέβαλλε για εμένα. Του ζήτησα και συγγνώμη και του έδωσα δίκιο για αυτά που έβλεπε. Ό,τι φάνηκε συνέβη δεν ήταν θέμα μοντάζ» είχε πει η Σύλια μιλώντας στο «Όλα Γκουντ», όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της.

Και πράγματι το ζευγάρι, μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στη σχέση του.

Μάλιστα οι δυο τους έκαναν και την πρώτη βραδινή τους έξοδο μετά την αποχώρηση της Σύλια Καραμολέγκου και  διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο  που ανάρτησε η Σύλια στο λογαριασμό της στο Instagram το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και ανταλλάσσει καυτά φιλιά…

Η Instagrammer & TikToker είναι 23 ετών, έχει καταγωγή από Σαντορίνη, ζει στην Αθήνα και δηλώνει γεννημένη για να γίνει… star! Έχει σπουδάσει Αισθητική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τα οποία ασχολείται επαγγελματικά.

To TikTok μπήκε στη ζωή της ξαφνικά πριν ένα χρόνο, όταν άρχισε να «πατάει» πάνω σε βιντεάκια με φωνές.
Σήμερα έχει πάνω από 75000 followers! Θεωρεί ότι το βλέμμα της είναι το πιο σέξι στοιχείο επάνω της και θεωρεί πως ίσως είναι και αυτό που ζηλεύουν σε εκείνη οι γυναίκες και γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μαζί της!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook