Για «αυστηρά προσωπική χρήση» κατείχε την ποσότητα ναρκωτικών με την οποία συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής το περασμένο Σάββατο, δήλωσε ο συνεργάτης του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο MEGA Καλημέρα.

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι ο συνεργάτης του κατείχε 3,6 γραμμάρια γραμμάρια απαγορευμένων ουσιών, διαψεύδοντας τις ποσότητες που ακούστηκαν. «Τελείως διαφορετικό ένας άνθρωπος να είναι ήπιος χρήστης από το να κατηγορείται ότι κατέχει μεγαλύτερη ποσότητα» ανέφερε.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επικοινώνησε πρόσφατα με τον τραγουδιστή, και όπως ανέφερε ο τελευταίος του παρεδέθηκε ότι «έκανε μια βλακεία» και πως «έκανε χρήση. Δεν είναι άνθρωπος που θα θελήσει να κρυφτεί ή να πει ότι κάποιος του φύτεψε την ποσότητα».

«Θα είμαι ευτυχής αν διαπιστώσω ότι ο συνεργάτης μου κατάλαβε την βλακεία που κάνει και ότι αυτό που κάνει στον εαυτό του είναι λάθος. Να σταματήσει για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και ο ίδιος τη ζωή του από εδώ και περα» επισήμανε ο δημοσιογράφος, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα προφυλάκισης του τραγουδιστή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook