Ο Δημήτρης Λάλος, αν και γνωστός ηθοποιός, βιώνει μια ιδιαίτερη τηλεοπτική επιτυχία με τον «Σασμό».

Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός «Μαθιός» στο «Σασμό», είναι παντρεμένος με μια ταλαντούχα και πολυβραβευμένη ηθοποιό, την Ελένη Μαυρίδου και έχουν μαζί ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο ίδιος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες της κύησης του παιδιού τους και είχε βγάλει το καπέλο στη γυναίκα του.


Η Ελένη Μαυρίδου το 2008 είχε κερδίσει το βραβείο Κουν και την ίδια χρονιά το βραβείο Μελίνα Μερκούρη, για την ερμηνεία της στο λιωμένο Βούτυρο.


Αναφερόμενος στο ρόλο του σαν γονέας, ο Δημήτρης Λάλος  είχε πεί:

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώθεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα.
Όταν λες “σ’ αγαπώ για πάντα” στο παιδί σου, πραγματικά το εννοείς και πραγματικά είναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότητα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συνεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook