Ο Τζέιμς Καφετζής, αποκαλυπτικός, μίλησε για το Survivor αλλά και το Bachelor.

Ο Τζέιμς Καφετζής, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δεν δίστασε να μιλήσει για το πώς μπήκε στο Survivor, για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τη μυστική συνάντηση στο σπίτι του,  και το εξώδικο που του έστειλε η η Acun Medya.

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί και από την παραγωγή του έλεγαν καλά το πας», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε στη συνέχεια για το εξώδικο του Ατζούν: «Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.

Ο Τζέιμς Καφεττζής αποκάλυψε και πώς έγινε η μυστική συνάντηση στο σπίτι του Ατζούν:

Μας κάλεσε Ατζούν Ιλιτζαλ στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake. Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω».

Το καρφί για τον Αλέξη Παππά και το Bachelor

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν δίστασε ακόμη να πεί τη γνωώμη του για το Bachelor και αν ο ίδιος θα πήγαινε στη θέση του Αλέξη Παππά.

. «Όλα τα λεφτά του κόσμου να μου έδιναν να πάω στο Bachelor, δεν θα το έκανα. Δεν θα μου μιλούσε η μαμά μου! Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι fake»,είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις