Ο Χάρης Ρώμας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλάει για τον πρόσφατο χωρισμό και τον πόνο που βίωσε.

Ο γνωστός ηθοποιός όμως, δεν το βάζει κάτω και παρά το χωρισμό του μετά από 10 χρόνια που συζούσε και ήταν σε σχέση, πιστεύει ότι μπορεί να είναι και μια καινούργια ευκαιρία να ξαναερωτευτεί…

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, παραχώρησε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό της Κύπρου «TV Mania» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και “έσπασε” τη σιωπή του.

«Για μένα, αυτό είναι μια καινούργια ευκαιρία, έτσι το προσλαμβάνω», λέει ο Χάρης Ρώμας.

Είναι ωραία τώρα που είσαι και πάλι μόνος και εργένης ξανά, έπειτα από αρκετά χρόνια που βρισκόσουν σε σχέση;

Είναι μια εποχή αναδιοργάνωσης. Μετά από 10 χρόνια σχέσης -που συζούσα, που έζησα μια ιστορία έρωτα, αγάπης, κοινής πορείας- αυτό έμελλε να τελειώσει. Θεωρώ όμως ότι, όταν τελειώνει κάτι -αν και είναι πολύ επίπονο- μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια καινούργια περίοδο. Για μένα, αυτό είναι μια καινούργια ευκαιρία, έτσι το προσλαμβάνω.

Όχι για να βγω στο «κυνήγι», αλλά για να μπω στη διαδικασία τού να ζήσω ξανά καινούργια πράγματα, να ανανεωθώ ως άνθρωπος και να ξαναερωτευτώ. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Συμβουλεύω τον κόσμο να βλέπει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το θετικό του πράγματος – η ζωή είναι μπροστά και μπορείς να την ζήσεις ακόμη καλύτερα. Και αυτό θα κάνω!

Πώς και ξυπνάς τόσο νωρίς;
Ξυπνάω και πιο νωρίς. Έχω το συνήθειο να ξυπνάω στις 6:00 με 6:30 κάθε πρωί, διότι προσπαθώ μέσα σε ένα 24ωρο να χωρέσω πολλά και διαφορετικά πράγματα· κι αυτό, για να γίνει, χρειάζεται πολλές ώρες. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ούτε ως μωρό δεν ήμουνα ποτέ «παιδί του ύπνου», δεν κοιμόμουνα παρά ελάχιστα.

Μού είναι αρκετές πέντε ώρες ύπνου τη μέρα, έτσι είναι το βιολογικό μου ρολόι κι αυτό μου εξασφαλίζει περισσότερες ώρες δράσης τη μέρα. Επειδή, ωστόσο, έχω σπουδάσει και Ιατρική, κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πια αρκετοί, αυτό δεν το κάνω εις βάρος της υγείας μου· έτσι είμαι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook