Η μυστηριώδης Soula Glamorous απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη.

Η Soula Glamorous ήταν η πρώτη που εντόπισε την πολυσυζητημένη φωτογραφία του σκύλου της Σμαράγδας Καρύδη κι έκανε πλάκα με το περιεχομένο της, ανοίγοντας τη συζήτηση αν πρόκειται για κόκκαλο ή κάτι που παρέπεμπε σε …ερωτικό βοήθημα…

Βέβαια η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε για το κόκκινο κόκκαλο του σκύλους της,ενώ και η Soula Glamorous, δέχτηκε μηνύματα να ζητήσει μια «συγνώμη» για το ντόρο που προκάλεσε με το κόκκαλο!


Η Soula Glamorous, λοιπόν επανήλθε αλλά έρριξε και πάλι λάδι στη φωτιά και στην Σμαράγδα Καρύδη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση που η ίδια κράτησε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας πως καλά θα κάνει να ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα και όχι με…dog shaming.

«Πού ακριβώς ήμουν προσβλητική; Επειδή έκαναν ζουμ στον σκύλο; Γιατί ούτε κάτι υπονόησα, ούτε κάτι έγραψα. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς θα έπρεπε να ασχολούνται με όντως σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεραστία και οι βιασμοί και να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες. Συγγνώμη αν έκαναν ‘dog shaming’ όπως ανέφερε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα ανάρτησή της:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook