Η μυστηριώδης Soula Glamorous απαντά στην Σμαράγδα Καρύδη.

Η Soula Glamorous ήταν η πρώτη που εντόπισε την πολυσυζητημένη φωτογραφία του σκύλου της Σμαράγδας Καρύδη κι έκανε πλάκα με το περιεχομένο της, ανοίγοντας τη συζήτηση αν πρόκειται για κόκκαλο ή κάτι που παρέπεμπε σε …ερωτικό βοήθημα…

Βέβαια η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε για το κόκκινο κόκκαλο του σκύλους της,ενώ και η Soula Glamorous, δέχτηκε μηνύματα να ζητήσει μια «συγνώμη» για το ντόρο που προκάλεσε με το κόκκαλο!


Η Soula Glamorous, λοιπόν επανήλθε αλλά έρριξε και πάλι λάδι στη φωτιά και στην Σμαράγδα Καρύδη, αφήνοντας αιχμές για τη στάση που η ίδια κράτησε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, υποστηρίζοντας πως καλά θα κάνει να ασχολείται με πιο σοβαρά θέματα και όχι με…dog shaming.

«Πού ακριβώς ήμουν προσβλητική; Επειδή έκαναν ζουμ στον σκύλο; Γιατί ούτε κάτι υπονόησα, ούτε κάτι έγραψα. Νομίζω ότι οι ηθοποιοί τέτοιου βεληνεκούς θα έπρεπε να ασχολούνται με όντως σοβαρά θέματα όπως είναι η παιδεραστία και οι βιασμοί και να μη συγκαλύπτουν εγκληματίες. Συγγνώμη αν έκαναν ‘dog shaming’ όπως ανέφερε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα ανάρτησή της:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις