Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου σχετικά με δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Το ξέσπασμα της Άντζελας Γκερέκου προκάλεσαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία. Μάλιστα τα δημοσίευματα σημείωναν πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνούν χρόνο μαζί και ότι ψίθυροι τους θέλουν να βρίσκονται ένα βήμα πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει καθώς το πένθος για τον Τόλη Βοσκόπουλο να είναι ακόμη νωπό.

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!», τονίζει μέσω Instagram η γνωστή ηθοποιός και γενική γραμματέας Τουρισμού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της :

Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλα επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ουτε εμένα, ουτε το παιδί μου αλλα κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook