Ο Snik ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια καταστήματος στο Βόλο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα περίμενε κανείς.,,

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες λίγα μέτρα από την πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Βόλο προκειμένου να παρακολουθήσει τον γνωστό τράπερ Snik o οποίος ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια καταστήματος εστίασης.

Οι φαν του τράπερ περίμεναν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε εντός και εκτός του καταστήματος.

Ωστόσο ήταν τόσο μεγάλος ο συνωστισμός, ώστε μετά τη διενέργεια ελέγχου στο κατάστημα συνελήφθησαν ένας 54χρονος, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ως προσωρινά υπεύθυνος ο ένας και ως ιδιοκτήτης καφέ ο άλλος, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του, είχαν οργανώσει εγκαίνια, τα οποία είχαν πρωτίστως διαφημίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχοντας καλεσμένο τον καλλιτέχνη – τραγουδιστή Snik, χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνoϊού.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθεί πλήθος ατόμων στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, μη τηρώντας οποιαδήποτε μεταξύ τους απόσταση, ευρισκόμενοι ο ένας δίπλα στον άλλο και δημιουργώντας συνωστισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ αποχώρησε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη με πλήθος νεαρών να τον ακολουθεί για να τον φωτογραφίσουν όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.

Δείτε το βίντεο του thenewspaper.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook