Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος ξυλοδαρμός της Στεφανίας Τζαφέρης από την Κρήτη.

Η food blogger Στεφανία Τζαφέρη που ζεί στην Κρήτη, γνωστοποίησε στο Twitter τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες από την άγρια κακοποίηση της.

«Έτσι για να υπάρχει» έγραψε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κύμα συμπαράστασης στα social media και να την καλούν να μεταβεί σε ασφαλές μέρος μακριά από τον κακοποιητή που την έφερε σε αυτή την κατάσταση.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της «έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον».

strong>Δείτε την ανάρτησή της:


ΤΟ αισχρό μήνυμα

Το στιγμιότυπο με τη μελανιασμένη δεξιά πλευρά της και το μισόκλειστο μάτι προκάλεσε κύμα συμπαράστασης προς τη Στεφανία Τζαφέρη, με την πλειοψηφία των χρηστών του twitter να της ζητούν να πάει αμέσως στις αστυνομικές Αρχές.

Παράλληλα, ανήρτησε τρεις νέες σοκαριστικές φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της, προκειμένου να πείσει τους «δύσπιστους» που αμφισβήτησαν τα σοβαρά τραύματά της.

Και ενώ δεκάδες άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στην Στεφανία Τζαφέρη για την περιπέτεια της , ένας άνδρα μάλλον ήταν αυτός που έστειλε ένα φρικτό μήνυμα, εγείροντας ερωρηματικά.

Το μίσος το χρήστη είναι φανερό , καθώς την ρωτά αν ήταν κατά της Χρυσής Αυγής και …καλά να πάθει…

«Τώρα που έφαγες την βούρτσα από τον αντιφα φλώρου σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο».

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε το σχόλιο γράφοντας « Ότι να ναι ο κόσμος», ενώ ακολούθησαν πολλά μηνύματα από γυναίκες που συμπαραστάθηκαν στην ίδια και εξέφρασαν την οργή τους για όσους τέτοιους ανθρώπους ζουν ανάμεσά μας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook