«Σε μία ώρα ο δικηγόρος μου θα είναι στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος....»

Ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, με μία δημοσίευση στα social media, ενημέρωσε ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν φωτογραφία και υποτιθέμενα λόγια του, παροτρύνοντας ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν χρήματα προκειμένου να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Προσοχή… Απάτη! Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη. Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο γνωστός σεφ.

«Το θέμα είναι ο κόσμος που μπορεί να παρασυρθεί. Για αυτό το δημοσίευσα για να προστατεύσω τους συμπολίτες μας. Είχε ξαναγίνει αυτό πριν από δύο μήνες. Σε μία ώρα ο δικηγόρος μου θα είναι στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος. Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη γιατί είναι κάτι που μπορεί να με εκθέσει πολύ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook