Ο 77χρονος Γεόνγκ Σου, αποκάλυψε πως η σειρά του Netflix του άλλαξε την ζωή!

Ο Γεόνγκ Σου είναι ο παίκτης «001», ο ηλικιωμένος κύριος, του οποίου ο ρόλος έχει καίρια σημασία στη σειρά που σπάει όλα τα ρεκόρ στο Netflix.

«Νιώθω σα να επιπλέω στον αέρα. Με κάνει να σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω, να οργανώσω τις σκέψεις μου και να μείνω συγκρατημένος. Επικοινώνησαν πολλοί άνθρωποι μαζί μου και επειδή δεν έχω συνεργάτη για να με βοηθήσει, είναι δύσκολο να διαχειριστώ τον όγκο των κλήσεων και των μηνυμάτων που λαμβάνω. Με βοηθάει η κόρη μου», λέει ο ίδιος και αποκαλύπτει το πως έχει αλλάξει η ζωή του:

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Ακόμα και όταν βγαίνω για καφέ ή κάπου αλλού ξέρω ότι θα γίνω αντιληπτός. Με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο να είσαι διάσημος».

«Η κοινωνία μας συχνά αναγνωρίζει μόνο την πρώτη θέση, λες και όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία. Σαν να υπάρχει μόνο η πρώτη θέση και η δεύτερη να μην έχει κανένα νόημα. Αλλά παρόλο που η δεύτερη θέση έχασε από την πρώτη, η δεύτερη επικράτησε της τρίτης. Άρα όλοι είναι πραγματικά νικητές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι ένας πραγματικός νικητής είναι κάποιος που εργάζεται σκληρά για πράγματα που θέλει να κάνει και προσπαθεί να φτάσει σε μια συγκεκριμένη εσωτερική κατάσταση. Νιώθω ότι ένας τέτοιος άνθρωπος είναι νικητής», αναφέρει στη συνέχεια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook