Τις ευχές της έστειλε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Snik για τη σημερινή ονομαστική του εορτή.

Με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πυροδότησε και πάλι τις φήμες περί επανασύνδεσης.
Η ΗλιάναΠαπαγεωργίου και ο γνωστός τράπερ εδώ και αρκετούς μήνες είχαν σταματήσει τις κοινές αναρτήσεις στα social media, με τον Snik μάλιστα να έχει διαγράψει από το instagram τις κοινές τους φωτογραφίες.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, ο Snik έχει την ονομαστική του εορτή (μιας και το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης) και η Ηλιάνα θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του γράφοντας: «Χρόνια Πολλά Snikare. Για πάντα στην καρδιά μου».

Δείτε φωτογραφία που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Το τελευταίο διάστημα πάντως όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί. Ωστόσο, ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν κάτι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της απέφυγε να δώσει απάντηση.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν απαντά ξεκάθαρα και αν η κατάσταση μεταξύ τους είναι περίπλοκη απάντησε: «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook