«Ρε συ Γρηγόρη μου, έχεις γυναίκα, έχεις μητέρα, έχεις κόρες… Δεν σε συγκινεί, δεν ανατριχιάζεις, δεν συγκλονίζεσαι που μια γυναίκα πολιτικός η οποία δίνει χρόνια αυτή την μάχη πεθαίνει από αυτή την παλιοαρρώστια;»

Ο Γρηγόρης Πετράκος μέσω Facebook, διαμαρτυρήθηκε για την ακύρωση των παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη:

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει».

Όσα έγραψε εξόργισαν την Κατερίνα Καινούργιου:

«Πραγματικά τον πήραμε τηλέφωνο και τον ίδιο και τους συνεργάτες του και τον καλέσαμε να έρθει στην εκπομπή για έναν λόγο. Για να μας πει ποια είναι η λογική του; Ποια είναι η σκέψη του; Θα ήθελα να κάτσει απέναντι μου, όχι για να τον αρχίσω να τον πυροβολάω και να κάνω την μια ερώτηση μετά από την άλλη. Να του πω όμως το εξής. Ρε συ Γρηγόρη μου, έχεις γυναίκα, έχεις μητέρα, έχεις κόρες… Δεν σε συγκινεί, δεν ανατριχιάζεις, δεν συγκλονίζεσαι που μια γυναίκα πολιτικός η οποία δίνει χρόνια αυτή την μάχη πεθαίνει από αυτή την παλιοαρρώστια;

Αυτή τη στιγμή είναι σε λαϊκό προσκύνημα η σωρός της και πάνε γυναίκες που δεν την ήξεραν καν μόνο και μόνο επειδή παλεύουν με αυτό το τέρας που λέγεται καρκίνος επειδή έχουν ταυτιστεί μαζί της για αυτό…»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook