Ρονάλντο για τον γιο του: «Θέλω να είναι ο καλύτερος, είτε γίνει ποδοσφαιριστής είτε γιατρός»

Η τρυφερή ατάκα του Πορτογάλου σούπερ σταρ για το παιδί του, το οποίο ακολουθεί τα βήματά του.
Η σχέση πατέρα με γιου είναι πάντα ξεχωριστή και όπως είναι φυσιολογικό, κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Έτσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον γιο του θέλει να είναι ο καλύτερος, σε όποιον τομέα και αν επιλέξει να δραστηριοποιηθεί.
«Θα δούμε αν θα είναι σπουδαίος παίκτης. Δεν είναι ακόμα. Μερικές φορές πίνει κόκα-κόλα, τρώει πατάτες και ξέρει ότι τρελαίνομαι. Του λέω να κάνει διάδρομο και μετά να βουτήξει σε κρύο νερό για να ανακάμψει και λέει: «Μπαμπά δεν μπορώ, είναι τόσο κρύο».
«Είναι φυσιολογικό γιατί είναι νέος. Έχει δυνατότητες. Είναι γρήγορος, ντρίμπλαρει καλά, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Δεν θα τον πιέσω για να παίξει. Ωστόσο, θέλω γενικά να είναι ο καλύτερος, είτε είναι ποδοσφαιριστής είτε γιατρός».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: «Περάσαμε ωραία με το black out στην Ισπανία, δεν έχω σχέδια για γάμο» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook