Την καρδιά του άνοιξε ο Στράτος Τζώρτζογλου και μίλησε τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και το ελληνικό #metoo.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή ”Πάμε Δανάη” και αποκάλυψε ότι μπήκε στην «Φάρμα» για να αποστασιοποιηθεί από το γεγονός ότι έχασε τη μητέρα του.

«Ο κύριος λόγος για τον οποίο μπήκα στη «Φάρμα» ήταν για να αποστασιοποιηθώ από το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου», σημείωσε για τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι.

«Με τη Σοφία, τη γυναίκα μου, φτιάξαμε εάν γυμναστήριο στον πύργο Αθηνών. Η ιδέα μου ήρθε όσο ήμουν στην «Φάρμα», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτοντας το νέο του επιχειρηματικό ξεκίνημα.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τα πάντα, υπάρχουν πράγματα που με τρελαίνουν. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε κανέναν ακόμα και σε κάποιον που τον θεωρούσα ή τον θεωρώ εχθρό μου», ανέφερε ο ηθοποιός για το τι τον εκνευρίζει.

«Ο τρόπος με τον οποίο κανείς βιώνει τη θρησκεία εξαρτάται από την καρδιά του. Η θεϊκή παρουσία μου έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στη ζωή μου όταν ήμουν σε δύσκολες καταστάσεις όπως στην Αμερική. Στην Αμερική, δεν είχα γνωστούς, φίλους και χρήματα και ήμουν με το παιδί μου που έπρεπε να σπουδάσει. Έπρεπε να κατεβεί ο θεός να μου βρει δουλειά», τόνισε για τη σημασία της θρησκείας στη ζωή του.

Και συνέχισε «πήγαινα στην εκκλησιά, προσευχόμουν και πριν καν τελειώσω την προσευχή ερχόταν κάποια βοήθεια από κάπου».

Για τη δύσκολη περίοδο στην Αμερική ανέφερε «τον απολυτό πάτο τον βίωσα όταν ήμουν στην Αμερική. Δεν είχα χρήματα και κινδύνευα, έβαλα σε περιπέτεια το παιδί μου. Ο γιος μου με είδε σε πολύ δύσκολες στιγμές και αυτό ήταν το ωραιότερο μάθημα που μπορούσε να πάρει», είπε για το γιο του Αλκιβιάδη τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του και ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου.

«Η Σοφία μέσα από τη φρεσκάδα και την αγνότητα της με κάνει να βλέπω πολλά πράγματα μέσα από τα δικά της ματιά. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να αντιδράσει η Σοφία σε συνθήκες ριάλιτι. Θέλω να προφυλάξω το σπίτι μου», δήλωσε για τη σύζυγο του Σοφία Μαριόλα.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να κάνουν κάτι μαζί στην τηλεόραση «θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με τη Σοφία, στην οποία θα παρουσιάζαμε success stories».

«Είναι μεγάλη μας επιθυμία το παιδί. Η Σοφία θα γίνει εκπληκτική μαμά», είπε τρυφερά για την σύντροφό του.
«Στην περίπτωση του γάμου δεν είπα «πω πω, το έχω ζήσει». Το να γυρνάω δεξιά και αριστερά ήταν που με κούραζε και με έφθειρε. Πολύ λίγες φορές έχω κάνει on night stand. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό το θέμα», δήλωσε μιλώντας για τις σχέσεις του.

«Δεν ασπάστηκα ποτέ την Καμπάλα. Δεν έγινα καμπαλιστής επειδή παρουσίασα ένα βιβλίο και είπα ότι περιέχει αλήθειες που είναι διαχρονικές», τόνισε ο ηθοποιός.

«Πηγαίνω πολύ τακτικά στο Άγιο Ορός. Εκεί οι γέροντες σου δίνουν πέρα από την αγκαλιά τους και πρακτικές συμβουλές για να μπορέσεις να αντέξεις», πρόσθεσε ο κ. Τζώρτζογλου.

«Έτυχε μια εποχή να είμαι το νέο, ωραίο αγόρι. Αυτό πιθανό να δημιουργούσε πολλές φαντασιώσεις στους άλλους», δήλωσε για τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Ο κ. Τζώρτζογλου αναφέρθηκε και στα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της υποκριτικής και στο ελληνικό #metoo «την εποχή εκείνη απάντησα με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορούσα, αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Κατά κάποιο τρόπο γνωρίζουμε ότι έχουν συμβεί πράγματα στο χώρο μας».

«Έχω δουλέψει με τις περισσότερες κοπέλες από αυτές που βιάστηκαν και ήταν πολύ καθαρές και αυθεντικές, καλά παιδιά και συνεργάσιμες. Το 1994 μια ηθοποιός μου είπε «όταν δώσαμε εξετάσεις για τον ρόλο, δεν μας την έπεσες». Αυτή η ηθοποιός δεν βγήκε ακόμα να μιλήσει για την κατάσταση, πιθανόν όμως να πήγε στο ΣΕΗ. Μου είχε πει ονόματα», συμπλήρωσε.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με αυτή την κατάσταση. Συνέβαινε και στη μητέρα μου, οπού και να πήγαινε, αντιμετώπιζε τέτοιες δυσκολίες. Τα θύματα φοβούνται να αντιδράσουν, γιατί αν κάποιος έχει εξουσία στα χεριά του, με ένα τηλέφωνο μπορεί να σου κλείσει την πόρτα για 10 καλές προτάσεις. Τέτοιες συμπεριφορές θα έπρεπε να σταματάνε και να μην βοηθιούνται από το περιβάλλον. Ελπίζω να γίνουμε πιο άνθρωποι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα πάθη μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook