Ρήγου: «Ο Φιλιππίδης είναι σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι που ξαφνικά έβγαλε δόντια!»

Η Ελευθερία Ρήγου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα ON Time, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά “C’est la vie”.
Περίμενε να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή; «Όχι, τα έχασα» ανέφερε αρχικά η Ελευθερία Ρήγου.
«Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα; Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους.
Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό»….
Ολες οι Ειδήσεις
- Κλοπή στο Λούβρο: Αυτά είναι τα κοσμήματα που άρπαξαν οι διαρρήκτες – Φωτογραφίες
- Η Μελίνα Νικολαΐδη τραγουδάει ακαπέλα Βασίλη Παπακωνσταντίνου και εντυπωσιάζει – Βίντεο
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2: Κυρίαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια με Μπάμπα και Κωνσταντέλια και μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League
- Φοινικούντα: Μαραθώνια η απολογία του φερόμενου ως δράστη της διπλής δολοφονίας – Δεν πυροβόλησε, δεν εισήλθε στο κάμπινγκ, λάθος άτομο αναγνώρισε ο ανιψιός του θύματος, λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)
- Ο Άρης πήρε το «δώρο» του Ντραγκόφσκι και την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό
- Παρίσι: Βίντεο από τη μεγάλη ληστεία στο Λούβρο – Η στιγμή της διάρρηξης με το ληστή να παραβιάζει γυάλινη προθήκη
- Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1: Λυτρωτής Λάμπρου και τέταρτη θέση για τους Θεσσαλούς στη Super League
- Αστέρας AKTOR – Κηφισιά 2-2: Έφυγε με την ισοπαλία από την Τρίπολη με σούπερ Τεττέη και σκόρερ Παντελίδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook