Φορώντας ένα ριγέ μπλουζάκι, η Δανάη Μπάρκα έστειλε το δικό της μήνυμα - απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενη που υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί μπορούμε να έχουμε βήμα σε καταστάσεις και περιπτώσεις, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνουμε το θέμα κλειδαρότρυπα και να γίνουμε και εμείς κακοποιητές», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Επειδή αυτό το βίντεο μπορεί να πέσει στα χέρια ενός παιδιού, ή σε ανθρώπους εκεί έξω που έχουν νιώσει υποδεέστεροι, δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος. Όλοι μας είμαστε αναγκαίοι, σημαντικοί και απαραίτητοι στον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε στην κοινωνία και σε τρίτους, χαλάμε την προσωπικότητά μας και γι’ αυτό δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Να μας αγαπάμε, να μας φροντίζουμε, να μας προσέχουμε και να σκορπάμε την αγάπη», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Ξιαρχό ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, όπου σχολίαζε με άσχημο τρόπο την εμφάνιση κοπέλας που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον ίδιο.

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook