Τάσος Ξιαρχό: «Δεν το έσκασα από το νοσοκομείο για να γλιτώσω» [βίντεο]
![Τάσος Ξιαρχό: «Δεν το έσκασα από το νοσοκομείο για να γλιτώσω» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/07/xiarxo2-1024x819.jpg)
Ο χορογράφος «έσπασε» τη σιωπή του και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό που προκάλεσε σάλο.
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τάσος Ξιαρχό σχετικά με την εξαφάνισή του από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και τον εντοπισμό του από την αστυνομία.
Όπως είπε ο χορογράφος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έφυγε μόνος του από το νοσοκομείο θέλοντας να πάει στο τμήμα με τα πόδια για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, χωρίς να έχει σκοπό να το σκάσει.
«Το απόγευμα αποφασίσαμε να κάνουμε μία συμπληρωματική κατάθεση για κάποια έξτρα πράγματα της υπόθεσης. Επειδή είναι το τμήμα πολύ κοντά, πήγα με τα πόδια. Και απλά είπαν ότι το έσκασα για να γλιτώσω. Ούτε καν. Στον γυρισμό δεν μπήκαμε καν σε αυτοκίνητο της αστυνομίας αλλά σε ένα απλό, για να μην κινήσουμε καμία υποψία. Όποιος το είπε αυτό, είναι κακοπροαίρετος. Όλα είναι πάρα πολύ καλά και μάλιστα είχα πολύ καλή συνεργασία με τους αστυνομικούς γιατί αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί και θέλουν να με βοηθήσουν» είπε ο χορογράφος στον Γιάννη Πουλόπουλο.
Στην ερώτηση αν παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε πως «απλά έτυχε να μαι εδώ πέρα, γιατί έχουν δωμάτιο να μείνω. Θέλουν να είμαι μόνος μου μία δύο ημέρες για να είναι όλα ασφαλή. Στο δωμάτιο μπορώ να μείνω μόνος με μία φίλη μου να συγκατοικήσουμε γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνος».
«Τα λάθη είναι για να τα διορθώνουμε και οι κακές ημέρες για να τις βλέπουμε στο μέλλον και να γελάμε» κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook