΄Oπως αποκάλυψε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του, οι δυο τους συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες.

Ο Κώστας Νικούλι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha, “Σασμός”, όπου και ενσαρκώνει τον Πετρή Βρουλάκη.

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, αφού εκτός από την μεγάλη επιτυχία που εισπράττει από τη συμμετοχή του στη σειρά, είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την όποια, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Breakfast at Star”, συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες.

«Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και 6 μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δε σκέφτομαι ποτέ το τέλος. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Την ώρα που βλέπουμε τη σειρά που κάνει παρατηρήσεις. Είναι και αυτή ηθοποιός» εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Κώστας Νικούλι για την αγαπημένη του.

Η Κατερίνα Μαούτσου, σύμφωνα με τη Real life, είναι 35 ετών και είναι απόφοιτη της Σχολής του Εθνικού Θέατρου, αλλά και του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη μετρά πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες, όπως με τους Γιάννη Μπέζο, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θωμά Μοσχόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε την σύντροφό του Κώστα Νικούλι:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook