Έχασε 22 κιλά!

Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μίλησε για τα κιλά που κατάφερε να χάσει, την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ αλλά και τις κόντρες που δημιουργούνται στον χώρο του τραγουδιού.

Αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχασε 22 ολόκληρα κιλά: «Μου περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν ήξερα τι να τα κάνω…Άρα τα χάρισα κάπου αλλού. Μέχρι σήμερα έχω χάσει 22 κιλά».

Για την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου το έκοψα. Δεν φαινόταν ότι είχα πιει, όμως πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, για να νιώσω εγώ καλά».

Με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, υποστήριξε: «Είναι το επάγγελμά μας τέτοιο, που το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες. Να μην δίνουμε τροφή για να μας συζητάνε. Και μένα μου έχει τύχει να δουλέψω με κάποιον που έχω τσακωθεί… Τον πλήρωσαν για να τραγουδήσει εκεί, έτσι και εγώ έκανα τη δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook