Μαρία Καβογιάννη: «Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών, αυτοί οι ρολόι δεν πεθαίνουν ποτέ» [βίντεο]
Η Μαρία Καβογιάννη μιλάει στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τους ρόλους που αγάπησε, τη σχέση με την κόρη της και τη δουλειά της πριν γίνει ηθοποιός.
«Είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη που είμαι το πρόσωπο καμπάνιας καλλυντικών. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως τους έρχονται σε κάθε ηλικία», δήλωσε η κ. Καβογιάννη.
«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα», ανέφερε για τα λάθη της.
«Περάσαμε αριστούργημα στα γυρίσματα της σειράς, είναι ευλογιά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με διάλεξε», σημείωσε για τη νέα της συνεργασία.
«Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν», σχολίασε για τα περιστατικά κακοποίησης και το ελληνικό #metoo.
«Με χαροποιεί που όσο περνούν τα χρονιά αλλάζουν και οι ρολόι. Οι μεγάλοι ρολόι είναι πολύ ουσιαστικοί», σημείωσε η ηθοποιός.
«Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Είναι συγκινητικά τα σχόλια, όταν μας λένε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και μας έβλεπαν στις σειρές και έπαιρναν χαρά. Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών. Με χαροποιεί γιατί αυτοί οι ρολόι δεν πεθαίνουν ποτέ. Συνήθως κοινά και Ασπασία με λένε», ανέφερε για τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και την αγάπη του κόσμου.
«Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα «Εγκλήματα» και το «Dolce Vita» είναι από τα πιο σπουδαία που σκεφτόμαστε», πρόσθεσε η κ. Καβογιάννη.
«Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο», αποκάλυψε για τη δουλειά που άφησε για να ασχοληθεί με τη μεγάλη της αγάπη την υποκριτική.
«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις», δήλωσε για τη σχέση με την κόρη της.
«Έχω πάρα πολλά ελαττώματα, αλλά πρέπει να ρωτήσεις τους φίλους μου για αυτά και για τα προτερήματα μου», τόνισε μιλώντας για τον εαυτό της.
Η ίδια αναφέρθηκε και στη φίλη της Δέσποινα Βανδή και στις μαγειρικές της ικανότητες «η Δέσποινα Βανδή είναι τρομερή μαγείρισσα. Κάθε τι που κάνει είναι μοναδικό».
«Θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνω μονιμά στο Πήλιο, όχι μονή μου όμως, με τους φίλους και τον σύζυγο μου», κατέληξε η ηθοποιός.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στην Κρήτη: 36χρονος πάτησε σε ξύλο που υποχώρησε, έπεσε σε πηγάδι και πνίγηκε
- ΥΠΟΙΚ: Οι 16 νέες παρεμβάσεις για ιδιωτικό χρέος και servicers – Όλες οι αλλαγές
- Μητσοτάκης: Ρυθμίσεις-ανάσα για τους οφειλέτες με 120 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, προστασία από τους servicers, αυξημένη επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης και πλαφόν στο πετρέλαιο θέρμανσης
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την ιδιωτική κλινική – «Παρέλαβα τη μητέρα μου σε κώμα» – «12.000 ευρώ για 3-4 συνεδρίες»
- Μητσοτάκης: Ανακοινώνει αυξημένη επιδότηση για το diesel κίνησης με έκπτωση 20 λεπτών στην αντλία – Τι θα γίνει για το πετρέλαιο θέρμανσης
- Αθηνά Οικονομάκου: Στο Μόναχο και στο φεστιβάλ «Oktoberfest χορεύει και απολαμβάνει την μπύρα της (φωτογραφίες& βίντεο)
- Η Δούκισσα Νομικού περπάτησε σε πασαρέλα στο Παρίσι με την Κένταλ Τζένερ και την Κάρα Ντελεβίν: Ήταν δύσκολο να αφήσω τα παιδιά μου (βίντεο)
- Κατερίνα Λιόλιου για τον σύντροφό της: Προς το παρόν δεν είναι στα σχέδιά μας ο γάμος, μακάρι στο μέλλον να με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook