Χρήστος Μάστορας: Είναι ξανά ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του GNTM μετά τον χωρισμό του;

Με ξανθό μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλη.
Μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική ζωή του Χρήστου Μάστορα έκανε η Μάρτζυ Λαζάρου στον αέρα της εκπομπής «Love it».
Ο ταλαντούχος ερμηνευτής καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» επιβεβαίωσε ότι είναι single, καθώς η σχέση του με την Χριστίνα Παπαδέλη έληξε μέσα στο καλοκαίρι.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή του Χρήστου Μάστορα, καθώς φημολογείται ότι υπάρχει ένα πολύ έντονο φλερτ με πρώην κορίτσι του GNTM, το οποίο είναι ξανθό και έχει χωρίσει πρόσφατα.
Μάλιστα, σε πρόσφατη εκδήλωση που τραγουδούσε ο Χρήστος Μάστορας εκείνη έδωσε το παρών. Η Μάρτζυ Λαζάρου έκανε το ρεπορτάζ της, σύμφωνα με το οποίο ανάμεσα στον frontman των Μελισσών και την πρώην παίκτρια του reality μόδας υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία.
Δείτε το βίντεο του Love it:
Ολες οι Ειδήσεις
- Γρηγόρης Γκουντάρας για τη διάρρηξη του σπιτιού του: Έμειναν 16 λεπτά στο σπίτι, ο γιος μου έλεγε «τα λεφτά του παππού μου» (βίντεο)
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook