"Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;" έγραψε ο Νίκος Γκάνος.

Ξέσπασε ο Νίκος Γκάνος, μετά την ανακοίνωση των πέντε επικρατέστερων καλλιτεχνών για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα instastory, όπου στράφηκε εναντίον της μεθόδου που ακολουθεί η ΕΡΤ για να φτάσει στον καλλιτέχνη, που θα μας εκπροσωπήσει τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο: «Αυτή είναι η τελική 5άδα λοιπόν που αποφάσισαν κεκλεισμένων των θυρών στην ΕΡΤ. Επίσης αυτή είναι η τελική 5άδα χωρίς λόγο μιας και ξέρουμε ποιος θα πάει. Επίσης πείτε μου ρε παιδιά υπάρχει λόγος για τελική 5αδα, αν δεν γίνει ελληνικός τελικός; Ή απλά θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και καλά ότι όλα γίνονται, όπως πρέπει;

Αφού θα γίνει ανάθεση γιατί δεν λένε ότι θα πάμε με «αυτόν» , εντελώς τυχαία θα πω τον γιο του Μεγάλου κατά τα άλλα Γιάννη Πάριου! Κρίμα που για άλλη μια φορά δεν θα αποφασίσει ο κόσμος, κρίμα που πάλι δεν μας δίνουν την ευκαιρία έστω να ακουστούμε και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, κρίμα που κάποιοι έχουν ειδική μεταχείριση. Ελλάδα, μια ζωή με παρασκήνιο».

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook