Μαρίνα Ασλάνογλου – «Με έβριζε, μου μιλούσε άσχημα, με τσιμπούσε πάνω στην σκηνή» [Βίντεο]
![Μαρίνα Ασλάνογλου – «Με έβριζε, μου μιλούσε άσχημα, με τσιμπούσε πάνω στην σκηνή» [Βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/11/76588-1024x580.jpg)
Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για τον εκφοβισμό από έναν συνάδελφο της πάνω στην σκηνή, τα αστεία στιγμιότυπα στην δουλειά της, τη μητρότητα και πολλά ακόμα σε μια αποκλειστική συνέντευξη.
«Είχα δεχθεί bullying πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Όχι εκτός σκηνής αλλά πάνω στη σκηνή. Με το ψιλόβροχο, που λέμε, να με βρίζει, να μου μιλάει άσχημα, να με τσιμπάει, να μου κάνει πράγματα που να μου αποσπούν την προσοχή. Στην αρχή τα έχανα! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό όντως συμβαίνει ή είναι τυχαίο γεγονός», είπε.
«Όταν συνειδητοποίησα ότι συνέβαινε επί τούτου το διαχειρίστηκα. Άκουσε δηλαδή αυτά που έπρεπε να ακούσει. Ακριβώς μετά την παράσταση, όταν είχε έρθει και κοινό να χαιρετήσει στα καμαρίνια, αλλά έφυγε και δεν μας χαιρέτησε καθόλου από τις φωνές» πρόσθεσε η ηθοποιός.
«Η εξωσωματική θέλει πολύ μεγάλο κουράγιο, το περνάς μόνη σου, μέχρι και τις ενέσεις τις έκανα μόνη μου και μετά έβγαινα στην σκηνή και έπαιζα», σημείωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.
«Οι κοπέλες πρέπει να κατανοήσουν ότι με μια εξωσωματική δεν χάνουν τον αγώνα, εγώ έκανα τρεις», αποκάλυψε η ηθοποιός για την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Μεγάλη Εικόνα»: Πρωτιά και ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση για την εκπομπή με θέμα το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τροχαίο στην παραλιακή: 32 τραυματίες, εκ των οποίων 3 σοβαρά και 12 ανήλικοι από τη σύγκρουση των δύο λεωφορείων στην Α’ Πλαζ Βούλας
- EΜΥ – Έκτακτο δελτίο καιρού για τον καύσωνα – Πάνω από 40°C μέχρι και την Τετάρτη
- Νέο χτύπημα από την ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο – Δύο συλλήψεις και κατάσχεση 15 υπολογιστών σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παίγνια στη Θεσσαλονίκη
- Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Λεωφόρο Καραμανλή στην Α΄πλάζ της Βούλας – 32 τραυματίες ανάμεσά τους και 6 παιδιά (βίντεο)
- Η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ
- Ομαδικός βιασμός 14χρονης στον Πειραιά: Συνελήφθη και ο τέταρτος δράστης – 20,18, 17 και 16 ετών οι συλληφθέντες
- Σε ύφεση η φωτιά σε Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα: Κάηκαν σπίτια, δεκάδες απεγκλωβισμοί, σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις η Πυροσβεστική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook