Γιάννης Βασιλείου: «Η σχέση μου με το γιο μου, Γιώργο Αλκαίο, είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου!» [βίντεο]
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος εξήγησε πώς από ιερέας έγινε τραγουδιστής, μίλησε για μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει, αλλά και για τη σχέση του με το γιο του Γιώργο Αλκαίο, και τις θαυμάστριες που έκαναν τατουάζ το όνομά του!
«Ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το “Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου», είπε ο γνωστός τραγουδιστής για το πώς από ιερέας αποφάσισε να στραφεί στο τραγούδι.
«Πήγα να δω στο νεκροταφείο μια κοπέλα που είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα, της μίλαγα και άρχισε να κουνιέται η φωτογραφία της. Κατάλαβα πως μου μιλούσε», ανέφερε ο ίδιος σχετικά με μεταφυσική εμπειρία που έχει ζήσει.
«Έκανα οντισιόν σε ένα μαγαζί στην Αμερική, με πήραν και πήγα στο Λας Βέγκας. Εκεί γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα», περιέγραψε ο Γιάννης Βασιλείου ενώ συνέχισε εξηγώντας ότι «Ήρθα στην Ελλάδα γιατί χάσαμε τον πατέρα μας».
«Έγραψα μετά το “Καμπριολέ” και άλλα τραγούδια. Έγινα διάσημος με το “Καμπριολέ”, αλλά είμαι απλό παιδί. Όλα μου τα λεφτά πήγαν στα ιδιωτικά σχολεία για τα τρία παιδιά μου», είπε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.
«Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια», είπε ο Γιάννης Βασιλείου σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.
«Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου», ανέφερε για την προσωπική του ζωή.
Μιλώντας για τη σχέση του με το γιο του, επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Αλκαίο, ο ίδιος είπε ότι «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δε μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».
«Του χρόνου ίσως κάνω λίγο μπότοξ, στα μάτια εδώ», ανέφερε κλείνοντας ο Γιάννης Βασιλείου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Εχασε ένα τσουβάλι γκολ, αλλά έβαλε θεμέλια πρόκρισης
- Σύρος: Νεκρή νοσηλεύτρια του ΕΚΑΒ – Τη μαχαίρωσε ο σύζυγος της γυναίκας με την οποία καβγάδισε – «Πήγε να μας ληστέψει, ήμασταν σε άμυνα», λέει το ζευγάρι
- Ντινάμο Κιέβου – ΠΑΟΚ 2-3: Προβάδισμα πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς στον 3ο προκριματικό του Europa League
- Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αιγύπτιος βγαίνει από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου μετά τη δολοφονία με το λάπτοπ του δικηγόρου στο χέρι
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο Αιγύπτιο που σκότωσε τον Σταύρο Γεωργίου
- Μητσοτάκης από Γρεβενά: Η Ελλάδα των ημιτελών έργων είναι παρελθόν – Με τον Ε65 επιδεικνύουμε ότι η Ελλάδα αλλάζει καθημερινά (βίντεο)
- Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Άγνωστο αν το θύμα πρόλαβε να αμυνθεί –Ο 28χρονος τον χτυπούσε τόσο δυνατά, που τραυματίστηκε στο χέρι και πήγε σε νοσοκομείο (βίντεο)
- Λένα Φλυτζάνη: Η έκπληξη των συναδέλφων της στον ΣΚΑΪ για τα γενέθλια της – Το βίντεο που δημοσίευσε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook