Ο Θάνος Τοκάκης απαντά για πρώτη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Όσα ανέφερε ο Θάνος Τοκάκης σε συνέντευξή του.
Ο Θάνος Τοκάκης, ο «γαμπρός» του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά «50 – 50», μίλησε στη «Super Κατερίνα» και στην Μένια Κούκου για τη σχέση τους, τις κακοποιητικές συμπεριφορές, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Λιγνάδη και απάντησε στο αν συμφωνεί με το να παίζονται επαναλήψεις από τα σίριαλ όπου συμμετείχαν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί.
«Η σχέση κάποιων ανθρώπων είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση είτε ήταν κακή δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό» είπε ο Θάνος Τοκάκης.
«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι πολύ άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη» σημείωσε ο Θάνος Τοκάκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook