«Όλοι ξέραμε για τις κατηγορίες για το #metoo. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήγαινα στις πρεμιέρες ούτε φωτογρασφιζόμουν μαζί τους. Δεν τους έχω κάνε ποτέ συνεντεύξεις»

Η Κατερινα Γιατζόγλου σε αυτή τη φάση ασχολείται με το site της το Female-G και ταξιδεύει συνεχώς. Η Νάντια Ρηγάτου από το MEGA τη συνάντησε και μίλησαν για το πως απέφευγε να συναναστραφεί με όσους σήμερα κατηγορούνται για το #metoo, για τις παρενοχλήσεις που η ίδια έχει δεχθεί και πόσο αυστηρά τις πλήρωσε, αλλά και για το πώς διατηρεί αυτή την άψογη σιλουέτα.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε για την ενασχόλησή της με το site της, Female-G. «Δεν κοιτούσα ποτέ τα νούμερα, τώρα πλέον έχω γίνει αυτό που κορόιδευα, έχω γίνει «νουμεράκιας».

«Όλοι ξέραμε για τις κατηγορίες για το #metoo. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν πήγαινα στις πρεμιέρες ούτε φωτογραφιζόμουν μαζί τους. Δεν τους έχω κάνε ποτέ συνεντεύξεις. Έχω δεχτεί σεξουαλικά υπονοούμενα, ωστόσο είμαι άνθρωπος που απαντάει. Έχω χάσει δουλειές από αυτό, έχω χάσει καριέρες στον κινηματογράφο, επειδή δεν το δέχθηκα», αποκάλυψε.

«Έχω δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά σε σχέση, έγραψα και βιβλίο, τον «Μακιαβέλι του Έρωτα», που θα γίνει και ταινία. Ό,τι επιτρέπεις να γίνει, αυτό γίνεται. Έχω επιτρέψει να μου συμβούν πράγματα. Το 2023 θα βγει στις αίθουσες η ταινία μου και ετοιμάζω και μία σειρά«

Έχω στερηθεί πολλές χαρές για να έχω αυτή την εξωτερική εμφάνιση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γιατζόγλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook