Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, η Κατερίνα, με την οποία ο ράπερ είχε ένα σύντομο ειδύλλιο, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram.

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2021, όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή μου μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης «έσβησε» σε ηλικία 34 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Τρεις μήνες μετά τη μοιραία νύχτα, το κενό που άφησε πίσω του ο Mad Clip παραμένει τεράστιο, με τους δικούς του ανθρώπους να μην μπορούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που δεν τον ξεχνούν ούτε στιγμή είναι και η πρώην σύντροφός του, Κατερίνα Ψύχου. Οι δυο τους είχαν ένα σύντομο φλερτ, όμως εκείνη εξακολουθεί να θυμάται τις μοναδικές στιγμές που έζησαν παρέα και να τον μνημονεύει.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Ψύχου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, συγκινώντας όσους την ακολουθούν. Ειδικότερα, έγραψε:

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου. Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Madclip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter.

Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά. Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ήξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook